Tel: 0475 470876
St.Joosterbaan 50 - 6111AM St.JOOST

Ons Bedrijf

Autobedrijf Aerts is een jong en modern bovag autobedrijf in midden limburg, welke reeds goed bekend is in de regio, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

In de gezellige dorpskern van Sint Joost, gelegen tussen Echt en Roermond, zijn we sinds 2006 gevestigd zijn en nog elke dag voeren we vol passie en met veel plezier onze bedrijfswerkzaamheden uit. Dit is vooral te danken aan u, als tevreden klant!

Ons bedrijf is nog echt een 'ouderwetse' dorpsgarage zoals vroeger, met een moderne draai, maar met een ouderwetse prijs. U kunt dan ook bij ons terecht met uw moderne auto, maar natuurlijk ook met uw (plug-in) hybride.

Bij onze dienstverlening moet u denken aan onder andere; verkoop van nieuw en occasions, onderhoud, diagnose, autoruitvervanging en reparatie, revisie van diverse delen, autoverzekering, pechhulp, APK keuring, banden, velgen, airco service, inbouw van multimedia, tuning, schadeherstel etc...

Wij zien u graag terug bij ons in St.Joost!

Ons Team

Ons enthousiaste team staat voor u klaar! Tijdens een bezoek aan ons bedrijf, telefonisch of via mail, helpen wij u graag persoonlijk. Of het nu gaat om een reparatie, advies bij aanschaf van een auto of gewoon een lampje vervangen. Ons team bestaat uit;

Vakbekwame monteurs, welke regelmatig worden bijgeschoold en natuurlijk ook de nodige praktijk-ervaring hebben. Die een probleem niet als probleem zien, maar als een uitdaging!

Verkoopteam, adviseert u graag in aanschaf van een nieuwe of occasion auto. Waarbij het een prive, zakelijk of lease auto kan betreffen, wij denken met u mee.

Administratie, deze zorgt voor niet alleen de administratieve handelingen, maar ook planning, bestellingen en offerte's.

Directie, onze directie heeft natuurlijk de leiding over dit team, maar steekt ook zelf graag de handen uit de mouwen door mee te werken in de werkplaats.

U zult zich bij ons snel thuis voelen!

Geschiedenis

Autobedrijf Aerts - actief voor u bezig 2004.

Sinds de oprichting van onze bedrijfsnaam 'Autobedrijf Aerts', welke is opgericht op 17 maart 2004, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwaardig autobedrijf.

In 2004 waren wij gevestigd in een bedrijfspand op een kleinschalig industrieterrein in Pey-Echt, in de buurt van Schilberg. Vanuit hier werden onze klanten voorzien van onderhoud en verkoop. Dit pand was echter niet geschikt als veelvuldig bezoekadres voor onze klanten en door de beperkte grote en voorzieningen in de werkplaats moest er al snel worden gezocht naar een grotere locatie, om de steeds groeiende klantenkring te blijven voorzien.

Per toeval kwamen we terecht bij onzs huidige locatie, met alle voorzieningen die we zochten. een voormalig autodealer pand in St.Joost. Op deze locatie hebben we ons eerst bij de RDW aangesloten en recent bij de BOVAG organisatie, om ons steeds beter te kunnen profileren.

Om u als klant beter van dienst te kunnen zijn, zijn we sinds eind 2014 begonnen aan een verbouwing van showroom, werkplaats, en natuurlijk ons buitenaanzicht. Wij willen ons richten op meer persoonlijke aandacht voor u als klant. Maar ook professionalisering van ons gehele bedrijf, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn, nu, maar zeker ook in de toekomst!