Tel: 0475 470876
St.Joosterbaan 50 - 6111AM St.JOOST

Onderhoud

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw auto, waarbij we een aantal doelstellingen hebben om ons bedrijf zich goed te laten profileren, dit zijn namelijk:

 • Onderhoud op dealer niveau
 • Reparatie transparant en in overleg met u
 • Ook toekomstige reparatie's overleggen wij direct met u
 • Eerlijke en zeer concurrende prijzen
 • Goede service aan onze klanten verlenen

Hieronder zijn enkele hoofdpunten die we aan uw auto verrichten, voor overige andere werkzaamheden aan uw auto kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld monteren wij trekhaken, verzorgen wij ook een SCM keuring van het alarm of volgsysteem van uw auto, inbouw van parkeersensoren en achteruitrijcamera. Mocht u meer informatie willen, neem dan graag contact met ons op, ook voor een specifieke en concurrende prijsopgave.

 • Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor regulier onderhoud aan uw auto of bedrijfswagen. Hieronder verstaan we onderhoudsbeurten, het remsysteem onderhouden of vernieuwen, schokdempers vernieuwen, accu's en elk ander voorkomend onderhoud. Voor de periodieke A.P.K. keuring kunt u ook bij ons terecht waarbij wij zorgen voor een eerlijke en veilige keuring, waar deze ook voor bedoeld is en geen prijsstunter. Onderhoud is op alle dagen mogelijk, onze werkplaats is veelvuldig geopend per week.

 • De wielen zijn de enige onderdelen die uw auto direct met de weg verbinden en dus ook zeer belangrijk zijn. U kunt bij ons terecht voor alle soorten banden, van zomer tot winter, 4 seizoens tot runflat en bedrijfs tot caravan banden. Tevens hebben wij genoeg merken in huis incl. kwaliteits velgen om u goed van dienst te zijn. Of het nu een winterset betreft met stalen velgen, of mooie luxe exemplaren van aluminium, wij willen u graag adviseren voor een passende oplossing die het best bij u en uw auto past.

 • Revisie kan nodig zijn in verschillende situatie's, zoals bij normale slijtage, maar ook bij fabricage fouten. We reviseren motoren, versnellingsbakken, remdelen maar ook sommige electronische componenten kunnen door onszelf intern gereviseerd worden, anders kan dit nog door een gespecialiseerde derde uitgevoerd worden. Wij kijken niet alleen naar de schade maar ook naar de oorzaak, zodat dit niet nogmaals gebeurd, in elk geval zorgen wij dat uw auto weer zoals vanouds functioneert.

 • In de auto van nu zijn enorm veel electronica circuits en motormanagement systemen aanwezig, welk uiteindelijk tot een complex geheel leiden. Dit kan leiden tot lastige storingen, waar soms standaard diagnose niet meer toereikend is. Autobedrijf Aerts is voorzien van meerdere uitgebreide diagnose systemen, fabrieksgegevens, schema's, maar ook een geduchte kennis van auto-electronica en opleidingen. Tevens door de EURO5 wetgeving hebben wij toegang tot de fabrieksgegevens en recalls van uw auto.

 • Of het nu een warme zomerdag is, of een koude winterochtend, de airconditioning van uw auto is er voor uw comfort, maar ook voor uw veiligheid. Onderhoud is dan ook belangrijk, voor de werking van het systeem en voor uw gezondheid. Door het systeem regelmatig te onderhouden en reinigen, kunnen veel problemen en de bijbehorende vieze geuren voorkomen worden. Bij uitval van de airco, zorgen wij voor een u duidelijke diagnose en bijbehorende reparatie, zodat u er niet 'warmpjes' bijzit in de zomer.

 • Een ster in uw voorruit? Of zit er een scheur, wij verzorgen de ruitvervanging voor u, met kwaliteits producten, niet alleen de ruit van originele kwaliteit, maar ook de raamlijst en de verlijming zijn van topkwaliteit. Wij repareren of vervangen rechtstreeks voor u, maar ook via uw verzekering. Dit kan vanaf beperkt casco, en afhankelijk van uw verzekeringspolis. We doen ons best om hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat uw zo snel mogelijk weer op weg kunt.

 • Het is al vervelend genoeg wanneer er schade is ontstaan aan uw auto, daarom zorgen wij dat uw auto zo goed als nieuw weer bij u terug komt. Van een deukje, brandschade tot een complete zijschade, deze wordt met originele onderdelen hersteld. Incl. de bijkomende werkzaamheden die al standaard in onze werkplaats verricht worden, denkt U hierbij aan ophanging en dergelijke.