Tel: 0475 470876
St.Joosterbaan 50 - 6111AM St.JOOST

Vertrouwd auto kopen

Bij Autobedrijf Aerts kunt u vertrouwd een nieuwe of occasion auto kopen. Samen kunnen we met u kijken of we zelf een passende auto op voorraad hebben, of met u op zoek gaan naar een passende auto.

Door de verbouwing zijn momenteel geen occasions op onze internetpagina zichtbaar. Wij zien u graag terug op deze pagina en in onze showroom na onze verbouwing. Tussentijds kunt u graag contact met ons opnemen voor meer info over onze voorraad. Bedankt voor uw begrip.

Occasions

Afleverpakketten

Om te concurren gaan we uit van meeneemprijzen, maar dit is natuurlijk uit te breiden bij aanschaf.

Nieuwe auto's hebben natuurlijk standaard garantie, maar hoe zit dat nu met een occasion auto? Om te concurren gaan we uit van een zogenaamde internetprijs/meeneemprijs, hierbij is de auto natuurlijk in zijn geheel nagekeken en waarnodig onderhoud gepleegd. Maar u kunt tijdens uw aankoop de garantie als u wilt uit breiden met 2 pakketten, zoals hieronder beschreven.

Internet-pakket: meeneemprijs, zoals de auto in de showroom staat, technisch nagekeken en met nieuwe APK Keuring

Standaard-pakket: showroompijs, hierbij worden extra werkzaamheden verricht dat u de komende 12 maanden zorgeloos kunt rijden (denk aan distributie e.d.) en met 6 maanden bovag garantie volgens de bovag bepalingen.

Uitgebreid-pakket: showroomprijs en ook afleverkosten maar buiten de standaard-pakket is de garantie uit te breiden naar 12 of 24 maanden. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.