Over Ons

Waarom Autobedrijf Aerts

Autobedrijf Aerts Salon Haarstudio Salon en Huis Vooraanzicht Streetview

Autobedrijf Aerts

Autobedrijf Aerts is een jong en modern bovag autobedrijf in midden limburg, welke reeds goed bekend is in de regio, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.
In de gezellige dorpskern van Sint Joost, gelegen tussen Echt en Roermond, zijn we sinds 2006 gevestigd zijn en nog elke dag voeren we vol passie en met veel plezier onze bedrijfswerkzaamheden uit. Dit is vooral te danken aan u, als tevreden klant!

Ons bedrijf is nog echt een ‘ouderwetse’ dorpsgarage zoals vroeger, met een moderne draai, maar met een ouderwetse prijs. U kunt dan ook bij ons terecht met uw moderne auto, maar natuurlijk ook met uw (plug-in) hybride.

Bij onze dienstverlening moet u denken aan onder andere; verkoop van nieuw en occasions, onderhoud, diagnose, autoruitvervanging en reparatie, revisie van diverse delen, autoverzekering, pechhulp, APK keuring, banden, velgen, airco service, inbouw van multimedia, tuning, schadeherstel etc.

Geschiedenis

Hoe Autobedrijf Aerts tot stand kwam

Autobedrijf Aerts Salon Haarstudio Salon en Huis Vooraanzicht Streetview

Het ontstaan

Autobedrijf Aerts – actief voor u bezig 2004.
Sinds de oprichting van onze bedrijfsnaam ‘Autobedrijf Aerts’, welke is opgericht op 17 maart 2004, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwaardig autobedrijf.

In 2004 waren wij gevestigd in een bedrijfspand op een kleinschalig industrieterrein in Pey-Echt, in de buurt van Schilberg. Vanuit hier werden onze klanten voorzien van onderhoud en verkoop. Dit pand was echter niet geschikt als veelvuldig bezoekadres voor onze klanten en door de beperkte grote en voorzieningen in de werkplaats moest er al snel worden gezocht naar een grotere locatie, om de steeds groeiende klantenkring te blijven voorzien.

Geschiedenis

Hoe Autobedrijf Aerts doorgroeide

Autobedrijf Aerts Salon Haarstudio Salon en Huis Vooraanzicht Streetview

Het vervolg

Per toeval kwamen we terecht bij onze huidige locatie, met alle voorzieningen die we zochten. een voormalig autodealer pand in St.Joost.

Op deze locatie hebben we ons eerst bij de RDW aangesloten en daarna bij de BOVAG organisatie, om ons steeds beter te kunnen profileren.

Vanaf mei 2022 mogen we ons trots Bosch-partner noemen, zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Meer Over Ons

Wat ook goed kan zijn om te weten

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

Team Aerts

Wie zorgen er voor je auto

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Openingstijden

Wanneer zijn wij geopend

Openingstijden

Maandag 08:00 – 18:30
Dinsdag 08:00 – 18:30
Woensdag 08:00 – 18:30
Donderdag 08:00 – 18:30
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Middagpauze 12:00 – 12:30

Bezoek onze garage

Sint Joosterbaan 50

6111 AM Sint Joost

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

Service

Wij houden het graag simpel

Twee Deutsche MEISTER bij merkdealer mijn Mercedes laten onderzoeken waar raar geluid vandaan kwam. Na 1 uur zoeken en proefrijden en €190 lichter kwam men tot de conclusie dat er wat los zat maar men wist niet waar. Maar zo deelde men mij triomfantelijk mede het zou geen kwaad kunnen. Heb deze Weltmeister dan maar auf Wienersjnitzel gewenst.En kwam op het lumineuze idee om dan naar Autobedrijf Ric en Ton Aerts te gaan, na een kort proefritje was de oorzaak snel gevonden rabbelend hitteschild boven Auspuf. Kwartiertje werk, probleem Meisterlich gelöst door beste Monteurs van Limburg en Deutschland.Top Bedankt.

Peter Thorn

Klant, Autobedrijf Aerts